Reishi BIO (90 kapsułek) – suplement diety
Grzybki reishi wspomagają układ odpornościowy
Czego szukają nasi klienci?
kurkuma, nattokinaza, witamina K2, Spirulina Hawajska Pacifica
W tej kategorii znajduje się 28 produktów.
Grzybki reishi wspomagają układ odpornościowy
Grzyby Shitake wspomagają odzyskanie wigoru i witalności.
Cordyceps BIO to grzyb posiadający niezwykłe właściwości, stosowany chinach od kilku tysięcy lat.
Liposomalny aktywny kompleks witamin z grupy B
Lepsze trawienie i przyswajanie dzięki rozbitym ścianom komórkowym.
Lepsze trawienie i przyswajanie dzięki rozbitym ścianom komórkowym.
Lepsze trawienie i przyswajanie dzięki rozbitym ścianom komórkowym.
Lepsze trawienie i przyswajanie dzięki rozbitym ścianom komórkowym.
Certyfikowana organiczna spirulina (BIO)
Certyfikowana organiczna spirulina (BIO)
Certyfikowana organiczna spirulina
Certyfikowana organiczna spirulina
Selen pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego
Ashwagandhe (Withania somnifera) zaleca się z uwagi na jej zdolności do łagodzenia stresu i poprawiania nastroju.
Ashwagandha (Withania somnifera) zaleca się z uwagi na jej zdolności do łagodzenia stresu i poprawiania nastroju.
Andrographis paniculata znana również jako brodziuszka wiechowata lub król gorzkich ziół.
Selen pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego
BIO spirulina + chlorella z kontrolowanych ekologicznych upraw.
BIO ekstrakt z grzyba soplówki jeżowatej Hericium erinaceus, standaryzowany na 50% polisacharydów
Standaryzowany ekstrakt BIO z owoców borówki bagiennej
BIO ekstrakt z korzenia maca
Palma sabałowa wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu moczowego u mężczyzn.
Jod pomaga m.in. w prawidłowej produkcji hormonów tarczycy
Produkt przeznaczony jest dla osób chcących przyspieszyć znacznie metabolizm i perystaltykę jelit oraz oczyścić organizm z toksyn.
Produkt przeznaczony jest dla osób chcących przyspieszyć znacznie metabolizm i perystaltykę jelit oraz oczyścić organizm z toksyn.
BIO ekstrakt z grzyba soplówki jeżowatej Hericium erinaceus, standaryzowany na 50% polisacharydów.